Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Oeteldonk zuukt versterking!

We bevinden ons in een periode van grote veranderingen, zowel in de samenleving als binnen onze gemeenschap. Ook voor de Oeteldonksche Club van 1882 betekent dit dat we ons leiderschap moeten vernieuwen en onze organisatie moeten versterken, met respect voor onze rijke tradities. Het waarborgen van het voortbestaan van ons unieke carnavalsfeest vraagt om leiders die de balans weten te vinden tussen traditie en vernieuwing. Als bestuur hebben we de verantwoordelijkheid om richting te geven aan onze club, waarbij we onze leden, vrijwilligers en partners verbinden en inspireren.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Oeteldonksche Club van 1882 (“de OC”). We zijn een groeiende vereniging met ruim 18.000 leden en ca. 170 aangesloten carnavalsverenigingen (“clubkes”). De OC is een vrijwilligersorganisatie met het doel het bevorderen van een waardige Carnavalsviering te ’s-Hertogenbosch voor iedereen, in Oeteldonkse geest en in overeenstemming met de bij de Oeteldonkers levende tradities. De OC is verantwoordelijk voor de inhoudelijke viering van Carnaval en de activiteiten die daarmee samenhangen. In de organisatie van het Oeteldonkse Carnaval staat ons unieke protocollaire spel centraal. Daarnaast zijn het boertige karakter van ’t durp Oeteldonk, de carnavaleske kolder, humor & gein, creativiteit en verbinding de basiswaarden die onze vereniging en Oeteldonk drijven.

Vacatures

De Oeteldonksche Club van 1882 is momenteel, naast de functie van Minister van Financiën, op zoek naar drie nieuwe bestuursleden, in de functies van Minister-president, Minister van Pers, Publiciteit en Communicatie en Minister voor Vrijwilligerszaken. Voor deze laatste drie vacatures vragen we graag jullie aandacht. Ben jij of ken jij voor een van de genoemde functies de ultieme kandidaat? Dan horen we graag van je! Voor meer informatie over de afzonderlijke vacatures klik je voor:

Terug naar boven