Oeteldonksche Club van 1882

headerimg01

Donkers vanaf nu te koop

Vanaf 31 oktober zijn er weer Donkers te koop voor het nieuwe seizoen. Verkoop vindt plaats gedurende de openingstijden van Bosch Ticket, de verkoopbalie van het Hoftejater der Amadeiro's.

Binnenkort wordt bekend gemaakt waar de Donker kan worden besteed.

Loting en voorverkoop Kwekfestijn

Op zaterdag 1 november vindt de loting voor het Kwekfestijn plaats. Aansluitend kun je als lid kaarten kopen in de voorverkoop.

Lees verder
Pleintjesfeest zoekt vrijwilligers

Op dinsdag 11-11-'14 organiseren we vanuit het Ministerie van Jeugdzaken het Pleintjesfeest; een feest voor kinderen van 0 tot en met 11 jaar op het Minderbroedersplein. Hiervoor zijn we op zoek naar jou!
 
Het Pleintjesfeest begint om 15.33 uur en eindigt om 17.44 uur. Het programma bestaat die dag uit een aantal spelletjes, knutselen, optredens van diverse clubs/goochelaar.
We zijn op zoek naar vrijwilligers voor het:
- schminken;
- begeleiden van de spelletjes.
 
Kun je die dag meehelpen, laat ons dit dan weten door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

"Op de koffie bij de bouwers" in 2015

Op 24 en 25 januari 2015 zijn weer de Open Dagen in de Oeteldonkse Bouwhal, ook wel "Op de koffie bij de bouwers…" geheten.

Drie weken voordat de Grote Optocht in Oeteldonk van start gaat houden de Oeteldonkse praalwagenbouwers open huis.

Op zaterdag 24 en zondag 25 januari 2015 is iedereen van harte welkom om in de Oeteldonkse Bouwhal (Ertveldweg, Oeteldonk) een indruk te krijgen van de praalwagens die dit jaar gaan deelnemen aan de Grote Optocht op 16 februari 2015.

Lees verder
Openingstijden Secretariaat 11-11 en Kwèkfestijn

Het Secretariaat is voor d'n Elfde van d'n Elfde en voor het Kwèkfestijn (15-11-2014) op meerdere dagen en tijden geopend en bereikbaar! 

Lees verder

Pagina 1 van 11