Oeteldonksche Club van 1882

headerimg01

Openingstijden Secretariaat carnaval 2016

Het Secretariaat van de Oeteldonksche Club van 1882 is voor carnaval 2016 geopend op de volgende dagen en tijden:

  • 30 januari 2016 van 13.11 tot 16.11 uur
  • 5 februari 2016 van 13.11 tot 16.11 uur
  • 6 februari 2016 van 11.11 tot 14.11 uur

Aanmelden voor lidmaatschap kan natuurlijk altijd, na 1 februari worden er geen pasjes en jaaremblemen meer verzonden maar kunnen ze opgehaald worden op het Secretariaat.

Lees verder
Ook in het nieuwe seizoen weer uitzendingen van Radio Kiepevel

Natuurlijk mag ook dit jaar in de aanloop naar carnaval Radio Kiepevel niet ontbreken! Kom vanuit je luie stoel in de Oeteldonkse sfeer en geniet van de Oeteldonkse kolder, gein en leuke interviews met bekende en minder bekende Oeteldonkers. Net als de andere jaren zorgt iedere week een ander clubke voor de muzikale omlijsting.

De opnames worden gemaakt in stadscafé "De Basiliek". U bent van harte uitgenodigd om deze opnames bij te wonen, de sfeer te proeven en nog belangrijker, de sfeer aan de luisteraars over te brengen! Graag ontmoeten wij u daar op onderstaande data:

Lees verder
Oeteldonk zoekt nieuwe Minister van Tochten

Oeteldonk is op zoek naar een aimabel Oeteldonker voor de functie van Minister van Tochten. In de profielschets leest u meer informatie over de vereisten. 

Oeteldonk streeft naar professionalisering en verjonging van de organisatie. Ook willen we vrouwen uitdrukkelijk uitnodigen zich te melden. Personen die zich hierin herkennen of anderen kennen die een geschikte kandidaat zouden zijn kunnen zich via vertrouwenscommissie@oeteldonk.org bij de commissie melden.

Vacature Begeleiding Commissie Koekerellen

Voor het carnavalseizoen 2016 zijn wij op zoek naar extra versterking voor de commissie Koekerellen. De Koekerellen zijn de Hofkapel van de Jeugdprins van Oeteldonk.

Lees verder
Uitslag Keinderkwek 2015

De volledige uitslag van de Keinderkwèk 2015.

Lees verder

Pagina 1 van 12