Oeteldonksche Club van 1882

headerimg01

Deelnemers Donker 2015 (update 1-2)

Ook dit jaar is de Donker weer te gebruiken in diverse horeca gelegenheden tijdens carnaval! In onderstaande lijst (PDF download) staan de deelnemers waar de Donker gebruikt kan worden. Deze lijst zal nog aangevuld worden, houd de updates dus in de gaten!

Update 1-2: 3 deelnemers toegevoegd

Deelnemende horeca Donker 2015

Lees verder
'Staatsieportretten' protocol

Op veler verzoek van zowel de Oeteldonkse boeren en durskes als de pers van Oeteldonk en omstreken, zijn de 'staotsiepetrètte' van enkele hoofdrolspelers te downloaden via deze link en deze link.

Proklemaosie van Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd

Onze Burgervaojer, Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd, heeft zijn jaarlijkse Proklemaosie voor de komende carnaval weer bekend gemaakt.

Lees verder
Peter van Beijnum onderscheiden met ‘Réverènce in de Orde van de Kiet’

De onderscheiding “Réverènce in de Orde van de Kiet” is zeventien jaar geleden ingesteld door de Geheimcommissie. De Geheimcommissie ondersteunt de theaterorganisatie bij de totstandkoming van het Oeteldonkse carnaval. Traditiegetrouw wordt deze huisorde jaarlijks uitgereikt aan een Oeteldonker of Oeteldonkse instelling die verdienstelijk is geweest voor Oeteldonk in het algemeen en voor het Hoftheater in het bijzonder. Afgelopen zondag, tijdens OetelJONK Trapt Af!!, werd de Orde uitgereikt aan een bijzondere Oeteldonker: Peter van Beijnum.

Lees verder
Inschrijven optocht: kleine groepen en individuelen

Via onderstaande inschrijfformulieren kun je je aanmelden voor de kleine groepen of individuelen voor de Grote Optocht. 

 

Lees verder

Pagina 1 van 11