Oeteldonksche Club van 1882

headerimg01

Denk mee over de toekomst van Oeteldonk!

Wat is jouw visie over hoe Oeteldonk er over 11 jaar uit ziet? Bekijk het filmpje en post je reactie op www.facebookcom/OnsOeteldonk.

Lees verder
Kwèkfestijn en PKKK gewoon in ons Hoftheater!

Zo middenin de vakantie willen we jullie dit goede nieuws niet onthouden: het Kwèkfestijn en PKKK op 12 en 13 november vinden gewoon plaats in ons Hoftheater der Amadeiro’s!

Lees verder
Commissie Koekerellen zoekt nieuwe commissieleden

Voor het carnavalseizoen 2016/2017 zijn wij op zoek naar extra versterking voor de commissie begeleiding Koekerellen. De Koekerellen zijn de Hofkapel van de Jeugdprins van Oeteldonk.

Lees verder
CV de Gieters zoekt muzikanten

Muzikanten gezocht

CV De Gieters is op zoek naar enthousiaste slagwerkers (bekkenist/tamboer en grote tromslager), om de huidige sectie te versterken.
Wij maken het gehele jaar door muziek, varierend van (Oeteldonkse) carnavalsmuziek tot populaire zomermuziek.

Wij repeteren van september tot eind juni, iedere vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Wijkcentrum De Stolp aan de Rijnstraat 497, 5215 EJ 's-Hertogenbosch.
Ben jij die enthousiaste slagwerker, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Als je een keer een repetitie bij wil wonen, dan ben je van harte welkom.
Contact: secretariaat@cvdegieters.nl

Met vriendelijke groet,
Christa van Kaathoven
Secretariaat CV de Gieters.

Tusseneusenlippe zoekt (krachtige) bassist

Tusseneusenlippe zoekt (krachtige) bassist

Hallo!

Carnavalsgemeenschap Tusseneusenlippe uit Den Bosch (Oeteldonk) is op zoek naar een krachtige bassist. 

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.30 tot 22.30 (september-juni) en treden gemiddeld 1x per maand op door het jaar heen. Daarnaast spelen we natuurlijk alle dagen tijdens de carnaval. Ons repertoire is opgedeeld in 2 " boekjes"; 1. het carnavalsboekje en 2. het voorjaarsrepertoire.

Wij hebben ook de mogelijkheid om je zelf op te leiden tot de krachtige bassist die we zoeken. Er is een instrument beschikbaar, een instructeur en er is zelfs de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze eigen " academy", waarop muzikanten klaargestoomd worden voor het "echte" werk.

Ben jij de enthousiaste bassist die wij zoeken, aarzel vooral niet en neem contact met ons op! We nodigen je dan graag uit om op een dinsdagavond eens langs te komen bij onze repetitie!

Website: http://www.tnl-oeteldonl.nl

Pagina 1 van 15