Oeteldonksche Club van 1882

headerimg01

Tusseneusenlippe zoekt (krachtige) bassist

Tusseneusenlippe zoekt (krachtige) bassist

Hallo!

Carnavalsgemeenschap Tusseneusenlippe uit Den Bosch (Oeteldonk) is op zoek naar een krachtige bassist. 

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.30 tot 22.30 (september-juni) en treden gemiddeld 1x per maand op door het jaar heen. Daarnaast spelen we natuurlijk alle dagen tijdens de carnaval. Ons repertoire is opgedeeld in 2 " boekjes"; 1. het carnavalsboekje en 2. het voorjaarsrepertoire.

Wij hebben ook de mogelijkheid om je zelf op te leiden tot de krachtige bassist die we zoeken. Er is een instrument beschikbaar, een instructeur en er is zelfs de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze eigen " academy", waarop muzikanten klaargestoomd worden voor het "echte" werk.

Ben jij de enthousiaste bassist die wij zoeken, aarzel vooral niet en neem contact met ons op! We nodigen je dan graag uit om op een dinsdagavond eens langs te komen bij onze repetitie!

Website: http://www.tnl-oeteldonl.nl

Doe mee aan de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe embleem!

Oeteldonk viert volgend jaar feest onder het motto:

OETELDONK, daor zit meziek in!

Doe mee aan de ontwerpwedstrijd en laat jouw creatie ook vele kielen en andere pèkskes verfraaien. Meer informatie vind je in onderstaande flyer.

Stuur je ontwerp volgens de richtlijnen in vóór 10 april a.s.

Lees verder
CV De Tierelantijnen winnaar Grote Optocht 2016

 

De Grote Optocht trok zondagmiddag 6 maart door de volle Oeteldonkse straten. Met 120.000 bezoekers was het drukker dan ooit. Er waren 13 praalwagens die veel verwijzingen bevaten naar het Jeroen Bosch jaar.

Winnaar van de Grote Optocht is CV De Tierelantijnen met de praalwagen: Echt Bosch Tafereel. De praalwagen beeldt twee vrienden uit, Jeroen en Knillis, die elkaar drie dagen per jaar ontmoeten, gezien door de neanderthaler. Het ontwerp is van Ronnie Meijer.

Lees verder
Grote Optocht mét voltallig protocol

Het volledige protocol is op zondag 6 maart aanwezig om de Grote Optocht alsnog te aanschouwen. “Normaliter is de Hoogheid alleen met carnaval in Zijn Pronkjuweel, maar de Ministerraad heeft unaniem besloten een uitzondering te maken,” vertelt Sander van de Gevel, Minister-President van Oeteldonk. “Dat heeft alles te maken met het besluit van carnavalsvereniging de Rare Schutters om hun wagen niet aan de Koning te tonen tijdens zijn bezoek op 12 februari jl. Ze hebben de wagen voor Oeteldonk gebouwd, was hun motivatie. Deze rood-wit-gele gedachte maakt dat de MR een uitzondering maakt.”

Lees verder
Grote Optocht definitief op 6 maart

De 103e Grote Oeteldonkse Carnavalsoptocht, die op carnavalsmaandag 8 februari vanwege weersomstandigheden helaas niet kon doorgaan, trekt op halfvasten (6 maart) alsnog door de Oeteldonkse straten. Meer informatie volgt nog, maar we gaan er vanuit dat heel veel Oeteldonkers alsnog komen kijken naar al het moois dat de bouwers en andere creatieve Oeteldonkers voor ons in petto hadden en hebben.

Pagina 1 van 14